Ons huisje in Zweden

Rislycka

Huren?

Ons huisje is te huur. Prijs per nacht € 55,=, minimaal 3 nachten. Voor meer informatie en reserveringen, klik hier. Gedurende je verblijf mag je alles gebruiken wat in het huisje te vinden is, mits je het ook weer aanvult.

De keuken is ruim uitgerust van magnetron tot mixer en van pizzasnijder tot taartvormen. Ook staat er een Nespresso apparaat, Dutch Oven (incl. vuurplaats buiten) en fondueset. 

Verder zijn er bordspellen, puzzels, knutselspullen, maar ook badmintonrackets en een beachballset aanwezig. 
Ook huishoudelijk spullen zijn aanwezig zoals een wasmachine/droger, een stofzuiger en kaarsen, waxinelichtjes etc. Een uitgebreide lijst met inventaris kan toegezonden worden.

Wifi hebben we niet, daar het bereik te minimaal is om te versterken, maar zet je hotspot aan en je hebt wel voldoende 3G/4G-ontvangst om wat mailtjes te beantwoorden, social media te bekijken of te
You-tube'en.

Beddengoed, keukengoed en handdoeken zelf meenemen, daar er geen was-service in de buurt is. Eindschoonmaak, water etc is bij de prijs inbegrepen. Elektra gaat op nacalculatie.

Heb je interesse om ons huisje te huren, neem dan vooral contact op. Hopelijk kunnen er op deze manier meer mensen genieten van ons plekje en verliefd worden op Zweden.